Ny Forskning: forskere har definert hva en “normal” vulva er – så nå kan du slutte googlingen

Muligens er den eneste vaginaen du har sett in real life er din egen eller din partners, men du er nok klar over at de er ikke alle identiske. For å være sikre, så startet en gruppe på syv forskere for å undersøke kvinners vulva, for å se om de kan finne definisjonen på en «normal» vulva.

En korrekt og detaljert beskrivelse av en “Normal vulva” er sjelden vare, til tross for få studier som har tatt for seg målinger av kvinners eksterne kjønnsorganer. Dette har ført til en situasjon hvor det fremdeles er uklart hva en definisjon på hva en “normal” vulva er.

Mer enn 650 vulvaer senere og studiet fant (drumroll…) at der ikke er noe som en “normal” vulva. Forskningen som er publisert i British Journal of Gynaecology, viste at vulvaer er som snøkrystaller, ingen er identiske. Med andre ord: de som prøver å selge deg kosmetisk intimkirurgi eller indikerer at din vulva skal se ut på en spesiell måte – de kan du bare fortsette å ignorere.

 

  • -Vulvaer er som snøkrystaller, ingen er identiske.

Arbeidet som de syv forskerne utførte, hvor fem av syv var kvinner, er den største vaginale studien utført noen gang.

Resultatet sjokkerer nok ikke mange, men en håper at det kan føre til en slutt på google søk som «er min vagina normal?». Sjansen er at dersom du ble født slik, så er nok svaret: ja, faen heller !

Del denne teksten !

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Følg oss på Twitter

Relaterte tekster

flyt frem

Meld deg på for siste nytt fra Flyt Frem; nye tekster, tips og mer, levert direkte til din inboks.

%d bloggers like this: