FAQ

Her finner du ofte stilte spørsmål. Ta gjerne kontakt dersom det er noe som er uklart eller noe du lurer på.

Flyt frem er en frivillig drevet nettplattform som deler tekster fra og til et mangfold av unge stemmer i samfunnet.

Flyt Frem lener seg fremover for å inkludere og engasjere flere ved å formidle kunnskap, innsikt og informasjon om samfunn, kultur og trender med en ny vri av og for leserne selv.

Dette for å tilgjengeliggjør faktabasert informasjon om hva som skjer i samfunnet vårt på en interessant og nedpå måte som gir deg innsikt og forståelse om det som skjer nært og fjernt – både om utfordringer og løsninger. Samtidig som at det er rom for en pust i bakken og fokus på indre ro.

Alle har en stemme. Alle har kunnskap, innsikt eller engasjement for noe. Flere stemmer må få bidra i å sette agendaen. Flere stemmer fører til mer mangfold og flere løsninger.

Flyt frem er organisert som en forening, driftes 100% frivillig. 

Et mangfold av stemmer. Alle kan sende inn tekst til redaksjonen, med eller uten tidligere skriveerfaring. 

Send oss en e-post til flytfrem@gmail.com med din motivasjon og hvordan du ønsker å bidra.  

Det er mange måter å bidra til Flyt Frem, enten som fast redaksjonsmedlem, fast skribent, grafisk designer eller sosiale media officer. Ta kontakt, så finner vi frem til din perfekte rolle i å realisere Flyt Frems visjon. 

Flyt Frem er en politisk nøytral forening og plattform. 

Ta kontakt så bidrar en av våre redaktører deg med å påbegynne eller ferdigstile en tekst du vil være stolt av å publisere. 

Du kan skrive om det du brenner for, i tekst eller dikt format. Overordnet tema hos Flyt Frem er samfunsspørsmål, som bærekraftig utvikling, politikk, helse og velvære. 

Du kan skrive på det språket du er mest komfortabel med. You can write and publish in english.