Om det er en bok du vil få noe utav å lese I 2018, så er det denne. Kelly er ei tøff dame fra Australia som kaller seg selv Human AF. Vi nordmenn passer ofte på og være som alle andre, ikke å skille oss ut. Hvis vi gjør det, så er det oftest kontrollert.

Hva om jeg sa at ved å lese denne boken vil du kanskje ville tre ut av komfortsonen din? Du vil kanskje endre synet ditt ikke bare på deg selv og hvordan du lever dag for dag, men også din rolle her? Samt ditt forhold til økonomi og penger. Det er en artig bok som ikke tar seg selv så høytidelig, med alt fra tegninger til le-ut-høyt historier alle kan relatere oss til.

Er livet ment til å være så tøft det til tider er? Er toppledelsejobben virkelig det en skal jage etter? Svaret er nei, ifølge Peta. Der er en ny, en annen måte å bli mer suksessfull på enn generasjonene før oss. Spørsmålet er: hva ville moder jord gjort?

Du er strålende og jorden ansetter

Men hvem er Peta Kelly? I min mening, ett frisk pust i en verden av politisk korrekte og ikke minst perfekt-jagende rollemodeller. Inc Magazine utnevnte henne som en av Top 10 kvinnelige entreprenører som endrer verden. En av verdens råeste damer spør du meg. Egen-skapt millioner i en alder av 25 år, etter å ha dropped ut av en doktorgrad .

“Coffee aficionado? Nup. There’s a new beverage in town and it’s taking over. At around 10am everyday I have a cacao ceremony with me, myself and my tap. My heart thrusts open, my tap widens, and I become about 40% more badass than I was pre-cup. Cacao is what I Imagine Mother Nature drinks. And cos my life motto is WWMND (What would mother nature do?) then I do it too,” skriver Kelly.

Personlig har jeg ventet på denne boken siden jeg lyttet til en podcast med Peta for nærmere ett år siden. Uten overdrivelse har hun hjulpet meg å la være å gi en god F.

En manual for din indre og ytre Changemaker.
“Earth is hiring” er en manual for millennials og alle som ønsker å gi en blanke F i det uvesentlige og heller fokusere på hva Mother Earth spør oss på individuell og kollektivt nivå om å gjøre. Hvordan kan vi være et voksende og sterkere samfunn for våre barn og barnebarn? Hvordan kan vi gi litt mer blaffen samtidig som at vi også er på vår egen reise som Changemakers? Denne boken backer 100% Flyts visjon og den gir meg en god dose med håp.

Boken finner du her.

Share

Din stemme er viktig! Her kan du formidle kunnskap og ytre dine synspunkter.

MER FRA Din Flyt, Livsstil, Miljø, Til inspirasjon